Beyaz Bahçe
Hakkımızda

Hakkımızda

2009 yılında hizmete girdiği günden beri bir çok düğün, davet ve organizasyona ev sahipliği yapmış Beyaz Bahçe Kır Organizasyonları olarak vizyonumuz daima müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımızla siz müşterilerimizin emrindeyiz.

Aradığınız her şeyi belki de aklınıza hiç gelmemiş ayrıntıları burada bulacaksınız. Unutmayın güzellikler ayrıntılarda gizlidir. Hayatınızdaki bu en güzel günü, sınırsız hizmet anlayışımızla düşlerinizdeki gibi bir düğün, nişan, sünnet ve her türlü kır organizasyonları için sizleri Beyaz Bahçeye davet ediyoruz.

Hayal Gücünüze Önem Veriyoruz. Ömrünüz boyunca bir defa yaşayacağınız mutlu anınızı nasıl bir atmosfer içinde yaşamak istiyorsanız biz bunu gerçekleştirmek için varız.

Davetlileriniz Misafirlerimizdir... Özen gösterdiğimiz hassas noktalardan bir tanesi davet ettiğiniz her bir birey bizim de misafirimizdir. Ferah bir ortamda, kaliteli hizmet ile sizler sayesinde bir araya gelen davetlilerinizin keyifli zaman geçirebilecekleri bir Organizasyonu sağlamak adına deneyimli ekibimiz ile hassas bir şekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Düğün, nişan, sünnet, balo, doğum günü ve diğer özel gün kutlamaları dışında, kahvaltı, hamak-mangal keyfi, ateş başı canlı müzik, atv turları, uçuş sporları, karaoke, after parti, grup eğlenceleri etkinliğimiz ile haftanın yedi günü hizmetinizdeyiz.

150 kişilik kapalı alanımız da kış sezonu boyunca açıktır. Beyaz düşlerinizin beyaz bahçesi unutulmaz organizasyonları ile değerli günlerinizi hayal ettiğiniz şekilde uygulayabileceğiniz 11.000 m2 üzerine kurulu  2000 kişilik bir kır bahçesidir.

Bu İçeriği Paylaş
Beyaz Bahçe Kır Organizasyonları
WhatsApp Hattı